Carriere

Ben jij technisch vaardig en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken met vakkundige collega’s? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Je collega’s zijn onder andere machine bankwerkers, sleutelaars, all-round monteurs, lassers, fitters en kotteraars.

vacature monteur werkvoorbereider
Technische Dienst Europoort zoekt collegas

Vacatures:

Monteur

Allround monteur met ervaring in de revisie van appendages/ afsluiters.

Wij zoeken een vakbekwame en ervaren collega om ons team te komen versterken! De voornaamste werkzaamheden zullen zijn: de inspectie, revisie en reparatie van grotere afsluiters, zowel in onze werkplaats als bij onze klanten op locatie. Ook zul je meewerken aan projecten op locatie bij onze klanten en wellicht neem je hier zelfs de lead in! Daarnaast kan je goed samenwerken met je collega’s en vind je het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk.

Werkvoorbereider/projectleider

Bij TDE zoeken wij een energieke en ervaren projectleider/werkvoorbereider om ons team te komen versterken. Je bent een teamspeler, hebt ervaring in de industrie en bent handig met een computer.

De werkzaamheden lopen uiteen van het plannen van projecten, opstellen van projectdocumentatie, het inkopen van materialen en diensten, het begeleiden van de uitvoering en het contact houden met de klant, tot aan het bewaken van de projectplanning en het afnemen en overdragen van de projecten. Hierin verwachten wij dat jij deze werkzaamheden zelfstandig uit kunt voeren maar ook als teamspeler met je collega’s overweg kunt.

Functie eisen:

  • Ervaring met het zelfstandig voorbereiden en begeleiden van projecten in de industrie
  • Affiniteit met een ERP systeem (wij werken met Exact Online)
  • kennis van laspapieren en lasprocedures
  • Nederlands is uw moedertaal
  • Kennis van afsluiters, appendages en leidingwerk
  • Goede communicatie skills

Open vacature

Bij TDE staan we altijd open voor open sollicitaties. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je dat jij bij ons het verschil kunt maken? Stuur dan je cv naar info@td-europoort.nl en schrijf een sterke motivatie!

Ben jij een gedreven student aan een technische opleiding met ambities in de industrie?

Wij zijn een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf en geven de jeugd graag de kans om zich te ontwikkelen. Zoek je nog een stage in de metaalbewerking, revisie van afsluiters en appendages, constructie projecten of maintenance werkzaamheden?