Over ons

TDE – Uw partner in circulair industrieel onderhoud

TDE profileert zich als een dynamische speler in de wereld van Industrial maintenance waarbij we hoofdzakelijk werkzaam zijn in de op- en overslag wereld.

Wij zijn met name actief in de volgende marktsegmenten:

  • Op- en overslag van vloeistoffen en mineralen
  • Petrochemie
  • Energie

Technische Dienst Europoort biedt door het bewaren van select klantenbestand een hoge, snelle en eerlijke service waarbij de klant centraal staat. TDE denkt mee met haar klanten om tot de best passende oplossingen te komen en stelt voorop dat het behouden van korte communicatielijnen hieraan bijdraagt.

Wij beschikken over een mobiel inzetbaar professioneel team dat een ruim opgestelde werkplaats nabij de Europoort en Botlek als thuisbasis heeft. In onze werkplaats kunnen wij van inspectie snel overgaan tot reparatie of revisie.

De missie van TDE is om voor de klant de beste oplossing te bieden voor warmtewisseling en fluid-flow systemen. De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de installaties warmte technisch, mechanisch en economisch te optimaliseren, realiseert TDE de grootst mogelijke voordelen voor de klant.

Beleidsverklaring TDE 2024